FORTROLIGHEDSPOLITIK

Som dataansvarlig kræves det, at Restaurant Reel beskytter og sikre dine oplysninger, når vi behandler dine personlige data. Vi behandler personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik samt gældende love.

  1. Brug af personlig information

Restaurant Reel indsamler oplysninger om dig vis du reserverer et bord eller køber et gavekort.

Vi indsamler kun nødvendige data; som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingskort (disse oplysninger behandles af et tredjeparts krypteret system og vil ikke være tilgængelige for vores medarbejdere), anden betalingsdata købshistorik, oplysninger om diæter/spisevaner, cookies og IP-adresse. Vi behandler og gemmer kun dine personlige data, hvis du har givet dem frivilligt, for eksempel i forbindelse med din brug af vores hjemmeside, når du foretager en reservation til et bord eller når du sender en forespørgsel via e-mail. Restaurant Reel bruger dine personlige data til at give dig den service, som vi har indsamlet oplysningerne til. F.eks. ved genbooking af bord på restauranten.

  1. Deling af dine personlige oplysninger

I nogle tilfælde deler vi muligvis de personlige data, som vi behandler om dig. For eksempel kan vi dele dem med:

  • leverandører, som vi arbejder med for at hjælpe vores virksomhed (dvs. tjenesteudbydere, teknisk support, banker el. lign.)
  • i forbindelse med salg, reservationer, opgaver eller anden overførsel af webindhold
  • hvis vi er forpligtet til det ved lov, domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Vi deler oplysningerne i det omfang og til dem, der er nødvendige for at give os mulighed for at give dig den ønskede service. For eksempel, når du reserverer et bord, når du indgår en aftale med os, og for at sende dig materiale eller lignende tjenester, der kræver brug af dine data.

  1. Sikkerhed

Vi implementerer sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod manipulation, tab, ødelæggelse og mod uautoriseret adgang. Vi reviderer løbende vores sikkerhedsprocedure baseret på den nyeste teknologiske udvikling. I praksis er det ikke muligt at give 100% sikkerhed, og derfor kan vi ikke garantere, at oplysningerne beskyttes fuldstændigt mod nogen, der vil lykkes med at omgå sikkerhedsforanstaltningerne og få adgang til dataene. Således giver du dine dataoplysninger på eget ansvar.

  1. Opdateringer, sletning og rettelse af data

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, der behandles af Restaurant Reel, kan du kontakte os på kontakt@restaurantreel.dk eller på telefon +45 71907871.

I henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), har du ret til at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis disse data er forkerte eller vildledende, har du ret til at få dem rettet, blokeret eller slettet. Desuden kan du når som helst gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger.

 

  1. Opbevaring

Restaurant Reel gemmer dine personlige data så længe det er nødvendigt for at levere den anmodede service, så længe det er nødvendigt til et legitimt formål eller så længe det kræves i loven. Derfor vil vi kontinuerligt slette og anonymisere dine personlige data, når de ikke længere er relevante for det formål, som vi behandler dem til.

SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.