Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

en reel hverdag
HVERDAGSMENU - kun 320
STARTERS
Rokkevinge og selleri
FORRET
Porre med umodne solbær, lardo, strandløg og sauce på grillet porre
Hovedret
Kulmule med ølsyltede løg, græskar, pistacie og sauce på karamelliseret kærnemælk

Spisevaner/allergier kan desværre ikke imødekommes på denne menu. Menuen kan bestilles tirsdag-torsdag.

STARTERs
KRONDYRTATAR
med asier, Karl Johan og malt, 2 stk. - 72
SELLERI

med trøffel og kyllingeskind, 2 stk. – 72

Torsk
med bakskuld, tomat og havesyre, 2 stk. - 72
ROKKEVINGE
tærte med blomkål og hyldeblomst, 2 stk. – 72
FORRETTER
KAMMUSLING
med grillede jordskokker, æbler og sauce på blåmusling og saltet asparges – 124
PORRE
med umodne solbær, lardo, strandløg og sauce på grillet porre – 124
TATAR
med østerscreme, piment og pommes alumette – 124
HOVEDRETTER
GRÅAND
med grillede blommer, syltet Karl Johan og svampebouillon – 189
KULMULE
med ølsyltede løg, græskar, pistacie og sauce på karamelliseret kærnemælk – 189
DESSERTER
Pære
med cremefraiche, skovmærkevafler og is på miso – 99
BAKED ALASKA
a la Københavnerstang – 99
3 gode oste
med surt, sødt og sprødt – 109
MENU
Kammusling
med grillede jordskokker, æbler og sauce på blåmusling og saltet asparges
PORRE
med umodne solbær, lardo, strandløg og sauce på grillet porre
GRÅAND
med grillede blommer, syltet Karl Johan og svampebouillon
PÆRE
med cremefraiche, skovmærkevafler og is på miso
4 retter - 450
Vinmenu - 335
THE REEL DEAL - 950
starter, bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.