Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

STARTERs
ØSTERS
med rødvinsvinaigrette - pr. stk. 25
Kammusling

med kyllingeskind og friskost, 2 stk. – 72

BRISLER
med ærter og røget fløde, 2 stk. - 72
SLETHVARROGN
med vaffel, artiskok og saltet citron, 2 stk. – 72
FORRETTER
HAMACHI
med grønne asparges, grøn rabarber og kærnemælksgranite – 124
HVIDE ASPARGES
med æggeblomme, solbærblade og sauce nage – 124
FJÆSING
med grønne jordbær, verbena og sauce på røget torskerogn – 139
Tatar
med svampe og sprød kartoffel – 124
HOVEDRETTER
TUNGGRIS
med grillede forårsløg, ramsløg og orientalsk sauce – 179
RØDTUNGE
med strandkål, croutoner og fiskefume med kamille – 179
SLETHVAR
med jordskokker, grillet salat, østerscreme og
grillet hummersauce – 189
DESSERTER
RABARBER
med hvid chokolade, rålakrids og rabarbersorbet med hvid te – 99
CITRONTÆRTE
med vermouthkaramel, skumfiduser og vaniljeis – 99
3 gode oste
med surt, sødt og sprødt – 109
MENU
HAMACHI
med grønne asparges, grøn rabarber og kærnemælksgranite
HVIDE ASPARGES
med æggeblomme, solbærblade og sauce nage
TUNGGRIS
med grillede forårsløg, ramsløg og orientalsk sauce
RABARBER
med hvid chokolade, rålakrids og rabarbersorbet med hvid te
4 retter - 445
Vinmenu - 305
THE REEL DEAL - 895
starter, bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.