Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

STARTERs
Østers
med vinaigrette – pr. stk. 25
pighvarrogn

med grillet brød og purløg – 69

KRABBE
med broccoli og karamelliseret fløde – 69
Makrel
med agurk og yuzu – 69
FORRETTER
rokkevinge
med tomat og citronverbena – 109
NYE KARTOFLER
med grillet kål og østerssauce – 109
pighvar
med hestebønner og grillet citron – 139
Tatar
med marv, lang peber og rødbede – 109
HOVEDRETTER
sortfodsgris
med spidskål og rabarber– 159
skærissing
med grillede ærter og hyldeblomst – 159
havtaske
med minimajs og muslingesauce – 179
DESSERTER
SOLBÆR
med mælkechokolade – 99
Gammel knas
med sauce mystery – 99
HINDBÆR
med miso og cremefraiche – 99
MENU
rokkevinge
med tomat og citronverbena
Nye kartofler
med grillet kål og østerssauce
sortfodsgris
med spidskål og rabarber
HINDBÆR
med miso og cremefraiche
4 retter - 399
Vinmenu - 275
THE REEL DEAL - 795
Bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.