Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

STARTERs
Østers
med vinaigrette – pr. stk. 25
pighvarrogn

med grillet brød og purløg – 69

fuglekvidder
med kartoffel og grønne jordbær – 69
Makrel
med agurk og yuzu – 69
FORRETTER
rokkevinge
med tomat og citronverbena – 109
hvide asparges
med pinjekerner og gran – 109
pighvar
med hestebønner og grillet citron – 129
Tatar
med marv, lang peber og rødbede – 109
HOVEDRETTER
sortfodsgris
med grøn asparges, porre og ramsløg – 159
skærissing
med grillede ærter og hyldeblomst – 159
havtaske til 2
med nye kartofler, østers og radiser – 549
DESSERTER
gran
med hvid chokolade og havesyre – 99
Comté
med rabarber, hasselnød og morkel – 99
jordbær
med hyldeblomst og flødeis – 99
MENU
rokkevinge
med tomat og citronverbena
hvide asparges
med pinjekerner og gran
sortfodsgris
med grøn asparges, porre og ramsløg
jordbær
med hyldeblomst og flødeis
4 retter - 399
Vinmenu - 275
THE REEL DEAL - 795
Bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.