Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

STARTERs
ØSTERS
med rødvinsvinaigrette - pr. stk. 25
TÆRTER

med æggeblomme og silderogn – 69

KRUSTADER
med lammetatar og tomat– 69
ÆBLESKIVER
med bakskuld og eddike – 69
FORRETTER
KAMMUSLING
med jordskokker og stikkelsbær – 109
LØGTÆRTE
med græskar og dashi – 109
HELLEFLYNDER
med østersemulsion og havesyre – 139
Tatar
med marv, lang peber og rødbede – 109
HOVEDRETTER
GRÅAND
med bagte æbler og fyldt svampebouillon – 159
TORSK
med små selleri og persille – 159
PIGHVAR
med grillet porre og fiskefumet – 179
DESSERTER
ISSANDWICH
med mælkechokolade og brombær – 99
Gammel knas
med sauce mystery – 99
Pære
med karamel og skovmærke – 99
MENU
KAMMUSLING
med jordskokker og stikkelsbær
LØGTÆRTE
med græskar og dashi
GRÅAND
med bagte æbler og fyldt svampebouillon
PÆRE
med karamel og skovmærke
4 retter - 399
Vinmenu - 295
THE REEL DEAL - 795
Bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.