Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

STARTERs
ØSTERS
pr. stk. 25
JOMFRUHUMMERTATAR

med radiser og gær – 69

KRABBE
med broccoli og karamelliseret fløde – 69
REVELSBEN
med solbær og gran – 69
FORRETTER
TORSK
med squash og kamille – 109
LØGTÆRTE
med græskar og dashi – 109
SLETHVAR
med saltede asparges og hummersauce – 139
Tatar
med marv, lang peber og rødbede – 109
HOVEDRETTER
KALVETUNGE
med grillede kantareller og jordskokker – 159
HELLEFLYNDER
med tomat og citronverbena – 159
havtaske
med minimajs og muslingesauce – 179
DESSERTER
SOLBÆR
med mælkechokolade – 99
Gammel knas
med sauce mystery – 99
ÆBLE
med yoghurt, miso og karamel – 99
MENU
TORSK
med squash og kamille
LØGTÆRTE
med græskar og dashi
KALVETUNGE
med grillede kantareller og jordskokker
ÆBLE
med yoghurt, miso og karamel
4 retter - 399
Vinmenu - 275
THE REEL DEAL - 795
Bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.