Vi låner fra alle verdenshjørner og tager altid udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson. Derfor skifter vi også løbende ud i menukortet. Og husk – der er ingen skam i at kunne spise fire retter (det forventer vi faktisk lidt, at du kan). Men det er selvfølgelig også helt okay at plukke fra á la carte-kortet. 

STARTERs
ØSTERS
med rødvinsvinaigrette - pr. stk. 25
PighvarfinneR

med creme fraiche og grønne tomater – 69

ANDEHJERTER
med grillet surdej og løgpure– 69
ØRREDROGN
med grillet porre og ægte sauce – 69
FORRETTER
HELLEFLYNDER
med glaskål, hyldeblomst og brændt fløde – 109
JORDSKOKKER
med stikkelsbær, miso og sur øl – 109
KAMMUSLING
med små selleri, persille og dashi – 139
Tatar
med svampe og grillet kål – 109
HOVEDRETTER
OKSENYRETAPPER
med flower sprout og røget marv – 159
GRÅAND
med bagte æbler og fyldt svampebouillon – 159
PIGHVAR
med grillet fennikel, purløg og beurre blanc – 179
DESSERTER
ISSANDWICH
med mælkechokolade og brombær – 99
Gammel knas
med sauce mystery – 99
PæreTÆRTE
med hvid chokolade og tonka – 99
MENU
HELLEFLYNDER
med glaskål, hyldeblomst og brændt fløde
JORDSKOKKER
med stikkelsbær, miso og sur øl
OKSENYRETAPPER
med flower sprout og røget marv
PÆRETÆRTE
med hvid chokolade og tonka
4 retter - 399
Vinmenu - 295
THE REEL DEAL - 795
Bobler, 4 retter, vinmenu og kaffe/te
SUlten?
Book bord online, eller giv os et kald på
tlf. 7190 7871, hvis I er mere end seks personer.